USLUGE SELIDBE

Selidbe stanova

Selidbe stanova

Nudimo Vam kompletne selidbe stanova ili kuće sa našom radnom snagom, zaštitom i pakovanjem Vaših stvari kao i svih ostalih prostorija, koje su potrebne da se presele. Specijalni tereti poput stilskog nameštaja i klavira ne predstavljaju nikakav problem za naš tim. Profesionalnost, iskustvo i snaga ulivaju poverenje da će svaki posao biti uspešno završen i usluge selidbe.

Selidbe kancelarija

Selidbe kancelarija

Kada su firme u pitanju uglavnom su potrebne brze i kompletne selidbe kancelarija koje zahtevaju demontažu i montažu kancelarijskog nameštaja kao i veći broj radne snage. Ispunjavamo sve uslove i predstavljamo odličan izbor za preseljenje vaših poslovnih prostorija u rekordnom roku. Uplate se mogu izvršiti na račun firme što je našim poslovnim klijentima velika prednost.

Selidbe Evropa

Selidbe Evropa

Međunarodne selidbe Evropa zahtevaju veliku odgovornost, organizaciju i plan same selidbe i prevoza u dogovoru sa strankom. Naš tim vrši selidbe u zemljama Evrope i pružaju kompletnu podršku, odnosno sve informacije i potrebnu dokumentaciju vezanu za prevoz stvari zakonom predviđeno. Pružamo usluge carine i špedicije kao i svih drugih dozvola.

Skladištenje stvari

Skladištenje stvari

Ukoliko Vam je potreban prostor za skladištenje stvari ili robe tokom renoviranja kuće, stana, poslovnog ili nekog drugog prostora, Kombi Selide Mrdak Vam nude prevoz i čuvanje Vaših stvari u skladišni prostor kao i vraćanje na prvobitnu lokaciju, nakon završetka radova. Prostor je velikog kapaciteta i pokriven je video nadzorom 24/7.

Montaže i demontaže

Montaže i demontaže

Naš tim Vam nudi i uslugu montaže i demontaže Vaših stvari tokom usluge selidbe i prevoza kao i sklapanje i ugradnju novog nameštaja kojeg kupujete. Ormari, kreveti, stolovi, stolice, kuhinje, popravke postojećeg nameštaja i još mnogo toga Vam mogu pružiti Kombi Selidbe Mrdak. Uverite se zašto smo najbolji.

Pakovanje i zaštita

Pakovanje i zaštita

Vrlo je bitno da se Vaše stvari što bolje upakuju i zaštite od bilo kakvih lomova tokom selidbe. Štitimo streč i puc folijama, zaštitnim kartonima, ugaonicima, štitnicima za stakla, sunđerima i ćebadima kao i vezivanje španerima, zatezačima i kanapima.  Pakovanje i zaštita u kombiju se vrši profesionalno i sa ciljem maksimalnog iskorišćenja prostora.

ZAKAŽITE SELIDBU