SLIKE

Ovde možete pogledati neke od slika tokom naših selidba i prevoza. Možete videti našu radnu snagu, naš vozni park kojim raspolažemo kao i način na koji se ophodimo prema poslu. Možete videti i koliko smo predani poslu, način na koji štitimo i pakujemo Vaše stvari kao i dosta lepih predela kroz koje vozimo i prolazimo tokom dužih putovanja. Ukoliko želite, možete nas zapratiti na našim društvenim mrežama, odnosno Instagram i Facebook nalozima i pratiti naše najnovije slike, koje svakodnevno dopunjujemo i ažuriramo.

SLIKE

Kao što možete i videti na slikama, naš tim koristi profesionalnu opremu za selidbe i prevoz stvari, nameštaja i robe. Trudimo se da sve prevezemo bezbedno i maksimalno osigurano. Koristimo svu moguću zaštitu kako bi obezbedili od pucanja i loma osetljive predmete i stvari. Dodatnu pažnju posvećujemo specijalnim teretima, nameštaju od velike vrednosti, kao i umetninama. Prilikom montaže i demontaže kao i prilikom sklapanja i ugradnje Vašeg nameštaja korisitmo profesionalne alate koji nam olakšavaju i skraćuju vreme rada. Veliko iskustvo stečeno radom, garantuje svaki posao uspešno završenim. Pozovite nas i uverite se u kvalitet, predanost i profesionalnost u poslu.

Za više fotografija zapratite nas na Instagram profilu

Ono što takodje možete videti na slikama jesu mladi i jaki ljudi, prijatnog i vedrog karaktera, koji su uvek ljubazni i raspoloženi tokom Vaših selidbi i prevoza, uvek spremni za sve ono što se i očekuje od njih. Garantujemo Vam prijatno iskustvo sa nama u poslu kao i maksimalnu ozbiljnost i posvećenost tokom rada a opet sa ciljem da sve prodje sa što manje stresa i što više lepih trenutaka.
Takodje, možete videti i kako izgleda skladištenje Vaših stvari u našim magacinskim prostorima, koje uvek možete ostaviti kod nas na čuvanje tokom Vaših renoviranja kuća, stanova, poslovnih prostora, drugih prostorija kao i usled manjka prostora. Stvari se čuvaju na suvom i bezbednom mestu sa stalnim video nadzorom, tako da nemate brige dok su kod nas.